Binnenspeeltuin

Overdekte speeltuin nabij Spijkenisse

Heb je gehoord over onze overdekte speeltuin nabij Spijkenisse? Het is dé plek voor eindeloos speelplezier. Onze overdekte speeltuin in Maassluis is gemakkelijke bereikbaar vanuit Den Haag en Rotterdam met gratis parkeerplaatsen voor jouw gemak. In onze spannende speelhal nabij Spijkenisse kunnen jong en oud zich uitleven. Onze locatie is niet zomaar een speelhal, maar een avontuurlijke bestemming voor iedereen die op zoek is naar plezier en entertainment.

Trampolinepark van 400m²
Binnenspeeltuin van 2400m²
Vier uur genieten voor één prijs
Home » Overdekte speeltuin Spijkenisse

Een overdekte speeltuin vol avontuur voor kinderen en ouderen

Onze indoorspeeltuin is niet alleen groot met maar liefst 2400 vierkante meter aan speelruimte, maar ook divers in aanbod. Van traditionele speeltoestellen tot moderne attracties zoals kinderbowlen en golfen, er is voor elk wat wils in onze overdekte speeltuin. Onze speelhal biedt de perfecte mix van activiteiten voor kinderen en ouders die op zoek zijn naar een leuk dagje uit. En als kers op de taart, is onze locatie ook de ideale plek voor het vieren van een onvergetelijk kinderfeestje in de regio Rotterdam. Onze overdekte speeltuin staat garant voor uren speelplezier en onvergetelijke herinneringen.

Koop direct je tickets online!

Bestel jouw kaartjes voor onze uitgebreide speelhal online

Ben je benieuwd naar alle activiteiten in onze overdekte speeltuin? Kom gerust langs tijdens onze openingstijden en ervaar de magie van onze speelhal zelf. Plan je bezoek door vooraf de tarieven te bekijken en jouw kaartjes gemakkelijk online te bestellen. We verwelkomen jou en je gezin graag in ons indoorpretpark waar avontuur en plezier hand in hand gaan. Mis deze unieke ervaring niet en reserveer je plaats in onze betoverende wereld van speelplezier.

Volg ons op Facebook!
Adresgegevens
Indoorpretpark & Trampolinepark