Indoor pretpark

De leukste indoorspeeltuin nabij Spijkenisse

Onze indoorspeeltuin in Maassluis, nabij Spijkenisse, is een hele belevenis voor kinderen tussen de twee jaar en twaalf jaar. Van een kabelbaan tot luchtkussens, en van een powertower van elastiek tot een draaimolen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig in onze indoorspeeltuin, goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Den Haag en Vlaardingen. Speciaal voor kinderen van één tot en met drie jaar hebben we een veilige speelplek gecreëerd met verschillende speeltoestellen. Bij deze speelplek zijn genoeg zitplaatsen, zodat jij als ouder overzicht kunt houden.

Trampolinepark van 400m²
Binnenspeeltuin van 2400m²
Vier uur genieten voor één prijs
Home » Indoorspeeltuin Spijkenisse

Dé indoorspeeltuin waar kinderen zich kunnen uitleven

Onze indoorspeeltuin beschikt over een 400m² trampolinepark. Kinderen kunnen hier echt hun energie kwijt door via speciale trampolines tegen de muren op te springen en mooie sprongen op een groot luchtkussen te maken. Ook een potje basketbal is mogelijk op de basketbalvelden waar kinderen via trampolines kunnen scoren. Op de AirTrack kunnen er allerlei trucjes geoefend worden, zoals een radslag, koprol en een backflip. Bij de overdekte speeltuin geldt er een speciale regeling, zodat iedere groep evenveel aan de beurt komt bij de trampolines en andere toestellen. Dit is afhankelijk van de drukte, maar meestal is dit rond de twintig minuten.

Koop direct je tickets online!

Bestel jouw tickets voor een bezoek aan onze speeltuin

Wil je trampolinespringen tijdens een kinderfeestje of gewoon een middagje genieten? De indoorspeeltuin van ons indoorpretpark is dé ideale plek. Overdag is het verplicht om als ouder met je kind mee te gaan. Tijdens het wachten op je kind(eren) kun je gebruikmaken van de kranten en tijdschriften. Bij de horecagelegenheid kun je kiezen uit een compleet assortiment aan snacks, drinken, snoep en ijs. Bestel eenvoudig jouw tickets online om vier uur lang gebruik te maken van onze faciliteiten. Wanneer je als ouder als begeleiding meegaat, krijg je gratis toegang.

Volg ons op Facebook!
Adresgegevens
Indoorpretpark & Trampolinepark