Indoor Bowling

Kinderbowlen in Maassluis

Kinderbowlen bij ons in Maassluis, nabij Rotterdam en Den Haag, is de perfecte activiteit voor kinderen, bijvoorbeeld voor een feestje. Dit is een aangepaste vorm van bowlen, speciaal ontworpen voor kinderen. De banen zijn korter, de ballen lichter, en er zijn hulpmiddelen beschikbaar om het voor de kleintjes makkelijker en leuker te maken. Het is een ideale manier om jouw kinderen kennis te laten maken met de sport, terwijl ze plezier hebben in een veilige en kindvriendelijke omgeving.

Trampolinepark van 400m²
Binnenspeeltuin van 2400m²
Vier uur genieten voor één prijs
Home » Kinderbowlen Maassluis

Gezellig kinderbowlen en genieten van andere activiteiten

Bij kinderbowlen draait alles om plezier en toegankelijkheid. De banen in onze indoorspeeltuin zijn uitgerust met bumpers om te voorkomen dat de ballen in de goot belanden, wat het voor kinderen makkelijker en leuker maakt. De ballen zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes, zodat ze gemakkelijk te pakken en te gooien zijn. Met de levendige, kleurrijke omgeving wordt kinderbowlen een onvergetelijke ervaring. Daarnaast biedt onze overdekte speeltuin van 2400 vierkante meter nog veel meer plezier. Naast kinderbowlen kun je bij ons ook terecht voor een potje glowgolfen of een van onze andere activiteiten. Achteraf kan je genieten van heerlijke snacks zoals patat of chips.

Koop direct je tickets online!

Reserveer online jouw plekje om te bowlen

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons indoorpretpark waar je samen met je kind kan kinderbowlen? Tijdens de openingstijden ben je van harte welkom om deze manier van bowlen te ervaren. Wij staan ook voor je klaar wanneer je een kinderfeestje nabij Naaldwijk wilt vieren. Bekijk vooraf de tarieven op onze website en reserveer eenvoudig jouw plekje online. Maak samen een onvergetelijke dag vol plezier en spel!

Volg ons op Facebook!
Adresgegevens
Indoorpretpark & Trampolinepark