Faciliteiten2019-05-06T07:32:43+01:00

Indoorspeeltuin

Lekker binnen spelen!

(Fruit mag u meenemen!)

(Kijk bij vakantietijden)

Indoorpretpark Maassluis is uniek in Nederland! Het is namelijk een indoorspeeltuin én trampolinepark in één en je betaald bij ons niet apart!

In de indoorspeeltuin staat een grote constructie met 3 super vette glijbanen, een powertower bestaande uit 6 lagen elastiek, een kabelbaan, mini midgetgolf, luchtkussens, bouwblokken, draaimolentje en een gratis bus voor de kleintjes, je kunt het zo gek niet bedenken.
Kinderen kunnen zich bij ons daarnaast ook uitleven met tafelvoetballen, badmintonnen, tafeltennissen, korfballen of een potje airhockey spelen (airhockey inworp).

Speciaal voor de kleintjes (t/m 3 jaar) hebben wij een aparte plek gecreëerd met leuke speeltoestellen, een zeer overzichtelijk en toegankelijke speelplaats met genoeg zitplaatsen voor de ouders!

Trampolinefitness

Op dit moment geen trampolinefitness

Naar openingstijden
Naar tarieven

Trampolinepark

Oneindig springplezier!

(Fruit mag u bij ons meenemen!)

(Kijk bij vakantietijden)

Ons spectaculaire trampolinepark is maar liefst 400m2 groot (totaal met speeltuin ca. 2400 m2)!

Het bestaat onder meer uit 2 basketbalvelden waar je met trampolines de vetste dunks kunt maken. Daarnaast kun je op het trampolineveld ook via speciale trampolines tegen de muren opspringen en mooie landingen maken in de “BIG AIRBAG” (soort groot luchtkussen voor zachte landingen).

Bij ons spring je (afhankelijk van de drukte) “de hele tijd” of ca. 10, 20 of 45 minuten per keer, dan gaat er een nieuwe groep op de trampoline.

Er ligt bij ons ook een AirTrack kussen, goed voor allerlei trucjes; koprollen, radslagen, backflips etc. Het kussen veert super!

Overdag: Ukkiejump (2-5 jaar op trampolinepark) meestal 10.00/11.00/12.00/14.00 en 15.30 uur ca. 20-30 minuten springen.
Even niet op trampolinepark? Dan kan je lekker de speeltuin in of even funbowlen!
Volwassene kunnen bij ons alleen met ukkiejump, kinderen zonder polsbandje t/m 5 jaar, rustig mee jumpen met eigen kinderen, met “oudere” kinderen kunnen volwassene dus niet mee jumpen

Voorzieningen

Voor alle leeftijden wat wils

We hebben een compleet assortiment aan snacks, drinken, snoep en ijs.
Dankzij een frituurwand met zeer grote capaciteit heeft u bij ons in no-time een bakje patat en/of snack! Natuurlijk altijd zorgvuldig bereid met schoon en vloeibare frituurolie.

Vanzelfsprekend is er bij ons gratis WiFi beschikbaar en voldoende leesbladen/kranten waar u gebruik van kunt maken. Er zijn loopkarren voor kinderen van 6 tot 12 maanden (kunnen ze zelf “lopen”) en kinderstoelen. Roken is bij ons binnen niet mogelijk.

Alles is op de begane grond gesitueerd, dus mindervalide met rolstoel of ouders met kinderwagens kunnen zo naar binnen rijden!
Parkeren bij ons is geheel gratis. Sorry, geen huisdieren .

Nu ook inclusief glow-in-the-dark-golf!
Tijdelijk gratis, dus reserveer snel je kinderfeest!

Ook voor groepen!

Verenigingen, scholen en bedrijven

Op diverse dagen, overdag en `s avonds, is er de mogelijkheid voor scholen en verenigingen of grote vriend(inn)en groep om lekker een uurtje te komen trampoline jumpen. Gewoon omdat het super leuk is met z’n alle eens wat anders te doen!

Natuurlijk kunnen bedrijven ook bij ons terecht voor een gezellige middag/avond om lekker te sporten onder het genot van een hapje en drankje.
Schoolreisjes, met trampolinepark en indoorspeeltuin, kunt u natuurlijk ook boeken met (bijna) de gehele school.

vanwege onze capaciteit van meer dan 500 personen en de grote diversiteit aan activiteiten kunt u nu met groep 1 t/m 8 langskomen, er is voor alle leeftijden wat wils!

Volg ons op Facebook!
Routebeschrijving
Adresgegevens