Kinderfeest binnen

Kinderfeestje nabij Wateringen

Wil je een kinderfeestje vieren in de buurt van Wateringen? Kies voor een kinderfeest in ons binnenpretpark in Maassluis, nabij Rotterdam! In onze grote ruimte is alles wat je verwacht aanwezig voor een volledig verzorgd kinderfeestje. Er zijn veel speeltoestellen en ook genoeg zitplaatsen waar je met de kinderen geniet van lekkere patat, snacks, ijs, snoep en drinken. Terwijl de kinderen heerlijk spelen, geniet jij als ouder tijdens van onze gratis wifi, leesbladen en kranten!

Trampolinepark van 400m²
Binnenspeeltuin van 2400m²
Vier uur genieten voor één prijs
Home » Kinderfeestje Wateringen

Een superleuk kinderfeestje vier je bij ons binnenpretpark

Verjaart je zoon of dochter binnenkort en wil je graag een leuk kinderfeestje organiseren, maar wel in de buurt van Wateringen? Wij zijn van alles voorzien voor een kinderfeest dat zeker in de smaak valt! Al onze activiteiten bevinden zich op de begane grond waardoor ons terrein rolstoel- en kinderwagenvriendelijk is. Je vindt in ons indoorpretpark grote speeltoestellen met spectaculaire glijbanen en kabelbanen. Daarnaast kan er bij ons ook gebadmintond, gekorfbald en gebowld worden, en hebben we ook een tafeltennis- en tafelvoetbalset. Voor de kleintjes van één tot en met drie jaar oud is er bovendien een speelplek waar de ouders goed toezicht kunnen houden.

Koop direct je tickets online!

Maak jouw reservering voor een uniek kinderfeest

Je maakt een goede keuze door een kinderfeest bij ons te vieren. Voor kinderen van zeven tot en met elf jaar hebben we een groot trampolinepark en andere faciliteiten. We hebben ook een AirTrack-kussen waar de kinderen zich lekker uit kunnen leven en op een veilige manier trucjes kunnen doen. Kies voor ons speciale kinderfeestpakket om het kinderfeestje voor jouw zoon of dochter te realiseren. Bekijk onze prijslijst en neem voor het maken van een reservering contact met ons op door te bellen naar 010-3133830.

Volg ons op Facebook!
Adresgegevens
Indoorpretpark & Trampolinepark