Voetballen indoor

Een kinderfeestje nabij Naaldwijk

Vier het kinderfeestje van je dochter of zoon bij Indoorpretpark Maassluis in de omgeving van Naaldwijk. Wij hebben namelijk alles in huis voor het leukste kinderfeestje voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar. Maar ook voor de allerkleinsten, bijvoorbeeld broertjes of zusjes die meegaan, hebben we speeltoestellen. Voor de ouders hebben we genoeg zitplekken, kranten en tijdschriften en gratis parkeerplaatsen. Iedereen heeft het dus naar zijn zin tijdens een kinderfeestje bij Indoorpretpark Maassluis in de buurt van Naaldwijk!

Trampolinepark van 400m²
Binnenspeeltuin van 2400m²
Vier uur genieten voor één prijs
Home » Kinderfeestje Naaldwijk

Vier het kinderfeestje van jouw dochter of zoon gewoon in de buurt van Naaldwijk

Onze indoorspeeltuin in de buurt van Naaldwijk biedt eindeloos vertier voor alle kinderen op het kinderfeestje! Het organiseren van Trampoline springen kinderfeestje kan soms lastig zijn. Wat vinden de kinderen leuk? Bij ons kunnen ze doen wat ze zelf willen en kunnen ze zich helemaal uitleven. Al onze activiteiten zijn helemaal kindvriendelijk gemaakt zodat je de kinderen zorgeloos laat spelen. We hebben naast grote speeltoestellen met glij- en kabelbanen ook een trampolinepark van wel 400 vierkante meter. Hier kunnen de kinderen springen, trucjes doen en zelfs dunken tijdens het basketballen!

Koop direct je tickets online!

Alles voor een compleet kinderfeestje

Na het kinderfeestje hoef je niet op zoek te gaan naar een plek om te eten in Naaldwijk. Nee, bij ons kunnen alle kinderen een frietje met snack eten. Ook hebben we verschillende drankjes waarmee de kinderen weer uit kunnen rusten. Bekijk onze entreeprijzen en bel voor meer informatie naar 010-3133830.

Ook interessant

Indoorspeeltuin Vlaardingen|| Kinderfeestje Schiedam

Volg ons op Facebook!
Adresgegevens
Indoorpretpark & Trampolinepark