Indoor Trampolinepark

Kom spelen bij ons indoortrampolinepark in Nederland

Het leukste indoortrampolinepark van Nederland zijn wij! Wij zijn een erg groot indoorspeelparadijs voor jong en oud. Heb je een kinderfeestje? Dan zijn wij hier de aangewezen plek voor. Ook voor een leuke dag uit met het gezin ben je bij ons aan het juiste adres. Ons trampolinepark in Maassluis is namelijk erg goed bereikbaar vanuit verschillende plaatsen in Zuid-Holland, zoals Den Haag en Rotterdam. Ontdek alle mogelijkheden bij een van de leukste trampolineparken van Nederland!

Trampolinepark van 400m²
Binnenspeeltuin van 2400m²
Vier uur genieten voor één prijs
Home » Indoortrampolinepark Nederland

Het leukste indoortrampolinepark van 400m² voor jong en oud

Je vindt bij ons een erg groot indoortrampolinepark, van wel 400 vierkante meter waarmee we een van de grootste trampolineparken van Nederland zijn! Het trampolinepark heeft twee basketbalvelden waar je kinderen zich helemaal uit kunnen leven. Via de speciale trampolines kunnen de kinderen zelfs tegen de muur op springen waarna ze veilig landen in de ‘pillow pit’. Per keer mogen de kinderen 10, 15 of 20 minuten springen, afhankelijk van de drukte. We hebben ook een AirTrack-kussen wat goed is voor allerlei trucjes. Kortom, als veelzijdig indoorpretpark hebben we het leukste indoortrampolinepark. Naast onze trampolineparken, hebben we ook een grote indoorspeeltuin. Hier staan erg veel toestellen, zelfs voor de allerkleinsten, waar ze lekker kunnen ravotten en waar je als ouder goed toezicht kunt houden. Er zijn genoeg zitplekken, zodat iedereen kan genieten van onze trampolineparken of een van onze andere faciliteiten.

Koop direct je tickets online!

Wanneer komen jullie langs om ons trampolinepark te proberen?

Ben je benieuwd geworden naar ons indoortrampolinepark? Je kunt bij ons verschillende pakketten afnemen met verschillende prijzen om gebruik te maken van ons trampolinepark. Wil je bijvoorbeeld een dagje uit of wil je trampolinespringen voor een kinderfeestje? Bij ons is alles mogelijk. Bestel vandaag nog jouw tickets bij een van de leukste trampolineparken.

Volg ons op Facebook!
Adresgegevens
Indoorpretpark & Trampolinepark