Een kinderfeestje is leuker met trampolinespringen

Wil je gaan trampolinespringen met het kinderfeestje van je zoon of dochter in regio Maassluis, Rotterdam en Den Haag? Kom dan naar ons binnenpretpark! Wij zijn dé locatie in Maassluis voor kinderen t/m twaalf jaar. Trampolinespringen is een erg origineel kinderfeestje en wordt altijd erg leuk gevonden door de kinderen. Ze kunnen zich hier helemaal uitleven en daarna uitrusten onder het genot van een lekkere snack en wat te drinken. We zijn van alle gemakken voorzien; gratis parkeren, genoeg zitplaatsen en horeca. Wanneer komen jullie onze trampolines uittesten?

Trampolinespringen: een origineel en leuk kinderfeestje

Trampolinespringen is een kinderfeestje waar de kinderen al hun energie in kwijt kunnen. Ons grote trampolinepark is wel 400 vierkante meter en heeft dus genoeg ruimte voor veel springende kinderen. Ons trampolineveld bestaat niet alleen uit normale trampolines, we hebben ook trampolines waarmee de kinderen tegen de muur op kunnen lopen, stoere trucjes kunnen doen en daarna weer veilig kunnen landen in onze ‘pillow pit’. Afhankelijk van de drukte kunnen de kinderen iedere keer 10, 15 of 20 minuten springen. Na het trampolinespringen hoeft het kinderfeestje nog niet afgelopen te zijn, we hebben namelijk nog een heel grote indoorspeeltuin met grote zijn waar de kinderen zich kunnen vermaken.

Het speciale feestpakket voor kinderfeestjes

Om een kinderfeestje met trampolinespringen compleet te maken, hebben wij het speciale feestpakket! Het feestpakket kan je reserveren vanaf vijf kinderen en is inclusief funbowlen. Uiteraard is reserveren zonder het feestpakket ook mogelijk. De kosten van het feestpakket bedragen € 4,- p.p. exclusief entreekosten. Let op, volwassenen kunnen bij ons nu niet mee springen/spelen, maar de kinderen assisteren kan wel. Volwassenen betalen € 2,49 p.p. inclusief een munt voor een kopje koffie of thee. Inclusief de entreebedragen zijn de kosten voor het feestpakket € 15,95 per kind voor ongeveer 3,5 uur. Let op, speciale jumpsokken zijn verplicht. Deze kan je meenemen van een ander park of bij ons kopen voor € 1,50 per paar. Eigen taart mag je met het feestpakket meenemen. we hebben GEEN weggooi bordjes meer, graag zelf bordjes meenemen, houten vorken 1,50 per 10 stuks. Wij vragen je graag op tijd te beginnen met de taart in verband met de sluiting van ons indoorpretpark. Een half uur voor sluitingstijd kan je niet meer aan de taart beginnen. Extra snacks of kindersnackmix behoren ook tot de mogelijkheden. Je kan dit aangeven op het feestformulier dat je krijgt bij binnenkomst. Patat en snacks worden apart gebakken (LEVO-olie) en fruit mag je ook meenemen.

Maak een reservering voor een kinderfeestje

Voor een kinderfeestje met trampolinespringen hebben we verschillende pakketten waarbij we de prijzen zo laag mogelijk houden. Zo kunnen zoveel mogelijk kinderen een leuk kinderfeestje hebben! Feestjes kan je bij ons overdag tijdens de openingsuren vieren, en niet tijdens (winter)vakanties. De betaling gebeurt vooraf en de kinderen gaan gezamenlijk naar binnen. Maak jouw reserveer online of door te bellen naar 010-3133830.

Feestje reserveren?
(niet tijdens vakantie)

klik op kinderfeest reserveren

(tijdens schoolvakantie geen feestpakket) Om het feest compleet te maken hebben wij het speciale feestpakket! Te reserveren vanaf 5 kinderen voor slechts €4,- extra p.p. profiteert u van extra’s:

  • Een kan siroop bij binnenkomst
  • Patat met saus naar keuze
  • 1, 2 of 3 munten voor kan siroop(Afhankelijk van het aantal kinderen)

  • Jarige krijgt de speciale jumpsokken!

  • Tijdens (winter) vakantie kunt u geen kinderfeest reserveren.

  • trampolinepark+indoorspeeltuin+
    funbowling+glowinthedarkgolf

  • Eigen taart mag u meenemen

Buiten openingstijden jumpen/spelen met grote groep? 0103133830

Volg ons op Facebook
trampolinepark