Binnen speeltuin

Speelhal nabij Rotterdam

Ben je op zoek naar een speelhal nabij Rotterdam en Den Haag waar de kinderen zich eens lekker kunnen uitleven? Kom langs bij ons binnenpretpark met een speelhal in Maassluis. In deze hal vind diverse speeltoestellen voor jong en oud. Als ouder zijn er genoeg zitplaatsen waar jij toezicht kunt houden op jouw kind.

Trampolinepark van 400m²
Binnenspeeltuin van 2400m²
Vier uur genieten voor één prijs
Home » Speelhal Rotterdam

Dé spectaculaire speelhal met tal van speeltoestellen

In onze speelhal vind je een grote constructie met drie super vette glijbanen, een powertower die bestaat uit zes lagen elastiek, een kabelbaan, draaimolen, luchtkussens, bouwblokken en midgetgolf. Daarnaast kunnen kinderen zich vermaken met tafelvoetbal, badminton, korfbal of een potje glowgolf. Aan de kleintjes tot en met drie jaar is natuurlijk ook gedacht. Zij vermaken zich op een aparte plek met speeltoestellen. Deze speelplaats is zeer overzichtelijk en voorzien van comfortabele zitplaatsen voor de ouders. Naast onze uitgebreide speelhal beschikken we op onze locatie ook over een trampolinepark van maar liefst 400 vierkante meter. Hier vind je speciale basketbalvelden waar kinderen dunks kunnen maken, maar ook een uitgebreid trampolineveld met speciale trampolines waarmee je tegen de muren kunt opspringen.

Koop direct je tickets online!

Wanneer kom je langs in onze uitbreide speeltuin

Wil je graag een middag met jouw kindje ergens heen, organiseer je een schoolreisje of wil je een kinderfeestje vieren in regio Rotterdam? Kom langs en beleef een fantastische dag in ons indoorpretpark. Bekijk van tevoren de tarieven van onze speelhal en reserveer daarna online of telefonisch via 010-3133830 jouw plekje.

Volg ons op Facebook!
Adresgegevens
Indoorpretpark & Trampolinepark