Indoor midgetgolf

Glowgolf in Maassluis

Heb je al eens glowgolf gespeeld op onze locatie in Maassluis, nabij Den Haag en Rotterdam? Bij ons binnenpretpark kun je deze unieke ervaring beleven. Glowgolf is een spannende variant van minigolf, waarbij je speelt in een donkere omgeving met fluorescerende effecten. Elke baan is een kunstwerk op zich, verlicht door blacklight, wat een fantastische en magische sfeer creëert. Dit is ideaal voor een gezinsuitje of een kinderfeestje!

Trampolinepark van 400m²
Binnenspeeltuin van 2400m²
Vier uur genieten voor één prijs
Home » Glowgolf Maassluis

Maak kennis met glowgolf in the dark

Ontdek de magie van glowgolf in the dark in onze uitgestrekte indoorspeeltuin van 2400 vierkante meter. Elke hoek en elk pad biedt een nieuwe uitdaging en visueel spektakel. Als je na het glowgolfen nog energie over hebt, probeer dan ook eens kinderbowlen of een van onze andere activiteiten. Ons indoorpretpark is de ideale locatie om jouw dag compleet te maken. Na al deze activiteiten, kun je genieten van heerlijke snacks en drankjes in ons restaurant.

Koop direct je tickets online!

Koop jouw tickets voor het glowgolfen online

Ben je benieuwd naar onze overdekte speeltuin waar je niet alleen kunt glowgolfen, maar ook gebruik kunt maken van onze andere activiteiten? Kom dan langs tijdens onze openingstijden. Reserveer eenvoudig jouw plekje online, ook wanneer je een kinderfeestje in regio Schiedam wilt vieren. We nodigen je graag uit om te komen genieten van een dag vol plezier en avontuur met glowgolf.

Volg ons op Facebook!
Adresgegevens
Indoorpretpark & Trampolinepark